© Copyright 2024 Melman Lingerie v.o.f.

 

 

  is een geregistreerd merk van Melman Lingerie v.o.f.

 

 

Alle rechten voorbehouden.
Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van melmanlingerie.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

 

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van melmanlingerie.nl, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van melmanlingerie.nl is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie op de website
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en Q & A’s. melmanlingerie.nl is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van melmanlingerie.nl weer.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

melmanlingerie.nl v.o.f.
Hoofdstraat 179
2171 BB, Sassenheim
T: 0252 22 44 77
KvK: 28000755
BTW: NL821311542 B01